Mac fix+

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhlens och Kicks

Mac fix+ är en klassisk settingspray. Jag vet att många bojkottar Mac pga att de säljer till Kina och tvingas djurtesta men jag har ändå den här. Den köptes för ett bra tag sedan och jag använder upp de produkter som jag köper hem. Debatter om deras etik får ni ta med märket, jag är medveten om problemet.

Mac Fix+ finns även i Kicks Adventskalender för 2021

Den är en ofta använd produkt hos makeupartister och har vunnit mängder av priser. Den innehåller vitaminer, mineraler, gurka, grönt te och kamomill.

Om du vill få smink som sitter som berget så är den här underbar. Det primära Mac fix+ är till för är att fixera makeupen och det är en grymt bra settingspray. Den är lätt i formulan och min hud får inga utslag av den. Det finns även settingsprayer med olika färger på glitter som ska ge extra glow. Jag använder settingspray för sällan för att anse det som ett inköp värt pengarna men det är en intressant produkt. Jag föredrar den här som lämnar sminket oförändrat men ändå tillför lyster.

Den friskar upp huden, tillför fukt och fixerar makeupen. Om du vill kan du även mista huden under dagen. Puder, rouge och foundation blandar sig bättre med den. Det är ingen fara att råka spraya den i ögonen även om det är klokt att låta bli. Den är testad av ögonläkare och dermatologer

Mac fix+ finns hos Åhlens för 210kr

Köpa igen? Den är helt underbar men jag har köpt ett annat märke nu för att variera mig.

Ibland tycker jag att makeupen får en annan nyans men det kan även vara oxiderad produkt för jag såg det när jag använde upp det sista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *