Inlägget innehåller annonslänkar till Kicks

Mac rougeborste 129S short handle har som ni ser hängt med i många år. Jag har använt den för rouge och tycker den är riktigt bra till det. Nu är jag ingen makeupartist men den är bra. Borsten ska passa för puder och rouge och har en tät rundad form. MACs professionella borstar tillverkas för hand av de bästa materialen enligt dem.

Recension, korrekt tvättad håller den mer eller mindre för evigt. Min har hängt med många år och använts flitigt. Den orsakar inte en massa överskottspuder som skräpar utan det är enkelt att få upp en korrekt mängd i borsten och det är lätt att applicera med den. En borste som inte river upp en massa onödig produkt sparar på ditt smink så det räcker längre. Kort handtag är perfekt för mig som reser mycket eftersom det då tar mindre plats i väskan.

Jag tror att den var med i ett kit men går att köpa separat så jag är inte helt säker. När du tvättar den ska du låta den torka liggande annars kan limmet släppa som det gjorde på min. Nu är min mer än 10 år om jag inte har helt fel så jag kan ändå inte klaga på kvaliteten. Min första tanke när den rasade isär var faktiskt att laga den…

Mac 129S short handle finns hos Kicks för 290kr.

Köpa igen? Jag tycker om MACs borstar och de håller i evigheter så absolut

Stackars borsten på bilden är ett offer för skrönan att man ska låta borstar torka med borsten nedåt. Limmet klarar inte så många år när man gör så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *