Mac fascinating ruby 6 smokey eyes eyeshadow palette limited edition

Mac ögonskuggspalett, Mac fascinating ruby 6 smokey eyes eyeshadow palette limited edition är en av mina paletter. Nu är det bara att erkänna att jag är hopplös på att köpa alldeles för många ögonskuggor och inte så himla bra på att använda dem. Även om jag skulle använda dem dagligen har jag för många för att lyckas göra slut på dem. En bidragande faktor är att jag älskar att skapa olika färgkombinationer och variera mig.

Annons

Jag har ingen prestige i min makeupsamling och erkänner att den här köpte jag till stor del för att dosan var så otroligt vacker. Färgerna är kraftigt pigmenterade och sitter väldigt bra. Vill man få dem att sitta snyggare och längre så är en ögonskuggsprimer väldigt bra. Primer fungerar bra till alla ögonskuggor. MAC var ett märke jag hittade på tutornas på YouTube för länge sedan och sen har det bara fortsatt.

Färgerna är väldigt väl sammansatta och du kan utan större problem skapa en snygg vardagsmakeup likaväl som en cool festsminkning. De gröna är väldigt snygga. Den neutrala har gått hårt åt även i kombination med mina andra paletter. Jag glömmer ofta att köpa de neutrala färgerna och har därför en otrolig mängd med galna färger och ytterst få diskreta.

Köpa igen? Det var en limited edition som inte finns att köpa

Gissa vilken färg jag använder mest? 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *