Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Schaebens hyaluronic sheet mask är en förvånansvärt bra mask. Inte för att vara snorkig men jag är ofta skeptisk till budgetprodukter. För att kunna hålla en låg prisnivå måste de ju offra något som de dyra märkena har. Nu säger jag absolut inte att man bara ska köpa dyrt. Jag tror att det finns många bra budgetprodukter som är lika bra som de dyra. Favoriten är att hitta en så effektiv produkt som möjligt till ett så lågt pris som möjligt.

Hyaluronsyra är känd för sin förmåga att binda fukt i huden. En ordentligt återfuktad hud ser slätare och ungdomligare ut. En bonus är att den även gör huden smidig.

Masken ska appliceras på ren hud och verka 10-15 minuter. Smörj in överskottet och skölj inte bort. Applicera toner i sprayform om du har och avsluta med kräm. Den går att använda 2-3 gånger per vecka. Det skulle vara intressant att se resultatet om man skulle göra det. Det låga priset gör att det inte springer iväg i galna prisnivåer. 2-3 gånger per vecka blir ändå bara runt 400 vilket är rimligare.

Den är vegansk, utan silikoner, färgämnen och allergena dofter. Jag brukar vara totalt ointresserad av vad produkter INTE innehåller men billigare produkter brukar kunna vara kemikaliecocktails med ingredienser som kan orsaka hudproblem därför blir jag glad att se den listan. Microplaster är vad jag vet redan förbjudna så det är onödigt att skriva av dem om det nu inte är tillåtet i Tyskland. Jag är nyfiken men kommer inte ta reda på det just nu.

Jag har även testat Schaebens Hyaluronic Replumping Serum 3×1 ml som är ampuller i ett kreativt format. Den bör vara perfekt att applicera före eller efter masken.

Schaebens hyaluronic sheet mask finns hos Lyko för 29kr

Köpa igen? Sheetmasker är sköna men har sina avigsidor. För naturen så vill jag sluta helt med sheetmasker och gå över till mask på tub istället. Nu ska vi vara realister och jag kommer inte sluta helt men i alla fall dra ner. Hyaluronsyra är bra, masken är bra men jag känner att jag överlever utan också. Vi får helt enkelt se om den kommer köpas igen. Det är en bra mask

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *