Schaesbens Hyaliuronic
Schaesbens Hyaliuronic

Inlägget innehåller reklamlänkar

Ärligt talat har jag inte hört talas om Schaebens tidigare och helt plötsligt poppade de upp lite här och där så jag vart nyfiken. Jag fick de här ampullerna skickade till mig i ett presskit och jag tappade hakan när jag såg prislappen. De flesta ampuller jag testat ligger runt 100kr st och ibland mer. När de ligger i den nivån så använder man ofta dem för sällan för att få full effekt. Om de här är lika bra som dyrare har de garanterat en kund för gott för jag älskar Hyaluron!

På sista tiden har jag recenserat lite många dyra produkter. Jag har en härlig blandning av följare och jag själv tror att även billigt kan vara bra även om det är kul att kolla upp dyra produkter. Jag ställer självklart högre krav på en kräm för 1000kr än en för 100kr men dyrt är inte automatiskt bra. Hyaluron är en produkt jag hört att man kan satsa på en billig sort. Den här har både hög och lågmolekulär hyaluronsyra vilket är viktigt för att få full effekt. De är dessutom veganska och innehåller inga silikoner, paraffin eller microplaster. Hyaluron ska plumpa upp huden och ge den ett fräschare utseende.

Något jag uppskattar med Schaebens Hyaluronic Serum är att det inte är glasampuller utan någon sorts plast. Jag är alltid rädd för att få med glasbitar när jag använder vanliga ampuller. Se bild för att få en uppfattning om hur den funkar. Jag skulle önska att den var lite mer miljövänligt förpackat men det kommer säkert. En ampull räcker lätt till hela ansiktet, halsen och dekolletaget. Idag glömde jag bort tiden ute i solen och när jag applicerade ampullen så min hud är lite extra känslig idag. Doften påminner om handsprit men huden känns bra. Den starka alkolholdoften gjorde att jag upplevde den som väldigt stark.

Schaebens Hyaluronic Replumping Serum 3×1 ml finns hos Lyko för 39kr, inte undra på att jag tappade hakan. Det är ett bra pris och det kändes komiskt att applicera Dp Dermaceuticals Skin Veneer över en ampull för 13kr

Med tanke på alkoholdoften så kollade jag på innehållet i den här…. Jag har kopierat en text från Daisy Beauty. All alkohol är ju inte dålig även om många försöker få oss att tro det. Jag tycker att vi borde läsa på lite mer ibland och inte bara lyssna på de som skriker högst.

Alcohol Denat

Lösningsmedel– för att blanda olja och vatten i samma produkt

Sammandragande effekt – för att ”krympa” porer, få porer att se mindre ut

Förbättra absorption – för att hjälpa andra ingredienser att penetrera huden

Konserveringsmedel – för att förhindra bakterieodling i hudvårdsprodukter

Torka snabbt – produkten känns kall på huden, känns lätt i konsistensen och försvinner ”in i huden” utan att det ligger något kvar på hudytan. Typisk något vi med blandhy uppskattar.

Källa https://www.daisybeauty.com/alkohol-hudvard-igen/

Det här kan alltså vara som oss människor, ibland bra och ibland dåligt och när vilket infaller beror på mottagarens känslighet. Slarvläser man om den här formen alkohol så är den ju vansinne att stoppa i en Hyaluronprodukt eftersom största nackdelen med den är att den kan vara uttorkande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *