Klockargårdens Massagekaka

Klockargårdens massagekaka är massageolja i fast form som ska vara tillräckligt mild att använda även på bäbisar. Det mesta som fungerar för barn fungerar även för de som vill ha supermilt eller doftfritt. Småbarnsåren är sedan länge över för mig men jag älskar milda produkter.

Annons

Innehållet i den är ekologiskt och den är gjord av kakaosmör, sheasmör tistelolja, ricinolja och e-vitamin. Shea och kakaosmör är ju klassiker och behöver ingen närmare presentation men tistelolja är inte den vanligaste ingrediensen. Den ska skydda och ge lyster och det vill vi väl ha. E-vitamin bevarar produkten längre och är en bra antioxidant.

Recension Handgjorda naturliga produkter är något som jag verkligen tycker om. För vår natur är det klokt att sluta frakta vatten mer än nödvändigt. Många produkter innehåller onödigt vatten men det gör inte den här. Den är lite tryggare att packa i en resväska eftersom den är fast. Jag har råkat öppna Me Anima Aroma Body oil lavender i en stor handväska på ett tåg. Doften verkade inte uppskattas av alla på tåget och väskan vart ganska kladdig.

Den svarta pricken har jag råkat göra, kakan är glansig och lätt gultonad
Annons

Formatet med en kaka är toppen. När man sveper den över huden så smälter den men i övrigt är den i fast form. Om man masserar en baby kan man smälta den i handen innan men på en vuxen med torr hud fungerar det toppen att svepa den på huden bara.

Den innehåller ju många vårdande ingredienser och fungerar även bra för torr hud så jag har packat den ibland som massageolja/ bodylotion

Klockargårdens massagekaka köpte jag i någon butik för runt 100kr

Köpa igen? Just nu har jag gett mig själv shoppingförbud på oljor. Jag älskar oljor men de ekologiska har ju inte evigt liv. I framtiden kan jag absolut köpa den igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *