Inlägget innehåller reklamlänkar

Huygens hyaluronserum är ett serum som plumpar huden och gör att den ser mer återfuktad ut. Det består av 99% naturliga ingredienser. Serumet är gelbaserat och innehåller ingen olja så det fungerar även för de som inte vill ha olja i hudvården.

Jag har börjat testa Huygens hyaluronserum och första intrycket är bra.. Serumet kom i en Goodiebox och Huygens brukar ha bra produkter. Som med alla hyaluronserum så bör den appliceras på fuktad hud. Jag mistat med toner först och sedan serum. Ibland sprayar jag toner över serumet också för att maxa effekten. Doften är härlig. Den påminner om gurka men jag antar att det är Aloe Veran som doftar gurka.

Annons

Hyaluronserum är något jag gillar och det här innehåller låg- och högmolekylärt hyaluron. Storleken på molekylen avgör vart i huden serumet gör nytta. Högmolekylärt återfuktar och slätar ut. Det lågmolekulära stimulerar kollagen och elastin. Gurkextraktet ska rena (från vad?) ge lyster och återställa vätskebalansen. Aloe Vera lugnar och återfuktar. Rosvatten ger lyster och är återupplivade för huden. Extra tack för att serumet inte doftar ros, jag är inte så förtjust i den doften. Min gissning med gurka som kunde vara Aloe Vera var ju rätt bra. Det här är en serum jag tycker om. Det återfuktar och huden ser och känns fräsch.

Serumet har jag använt i sommar eftersom huden behöver mycket fukt under sommaren. Jag har kombinerat det med toner från Ivy Aia och Gilda Liljeblads Energising Vitamin C-serum. Jag har kapslat in det med DP Dermapen Skin Veneer och självklart SPF. Jag har varierat mellan 3 olika sorter i sommar beroende på vad jag haft för planer.

Jag har inte hittat en svensk återförsäljare men det går att beställa via Huygens hemsida. Serumet kostar 36euro.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *