Inlägget innehåller reklamlänkar

Hyugens hyaluronserum är ett serum som plumpar huden och gör att den ser mer återfuktad ut. Det består av 99% naturliga ingredienser. Serumet är gelbaserat och innehåller ingen olja så det fungerar även för de som inte vill ha olja i hudvården.

Jag har börjat testa det nu och första intrycket är bra, självklart kommer jag att uppdatera det här inlägget senare med mer utförlig beskrivning. Serumet kom i en Goodiebox och Huygens brukar ha bra produkter. Som med alla hyaluronserum så bör den appliceras på fuktad hud. Jag mistat med toner först och sedan serum. Ibland sprayar jag toner över serumet också för att maxa effekten. Doften är härlig. Den påminner om gurka men jag antar att det är aloe Vera.

Hyaluronserum är något jag gillar och det här innehåller låg- och högmolekylärt hyaluron. Storleken på molekylen avgör vart i huden serumet gör nytta. Högmolekylärt återfuktar och slätar ut. Det lågmolekulära stimulerar kollagen och elastin. Gurkextraktet ska rena (från vad?) ge lyster och återställa vätskebalansen. Aloe Vera lugnar och återfuktar. Rosvatten ger lyster och återupplivade huden.

Extra tack för att serumet inte doftar ros, jag är inte så förtjust i den doften. Min gissning med gurka som kunde vara Aloe Vera var ju rätt bra. Det här är en serum jag tycker om. Det återfuktar och huden ser och känns fräsch.

Jag har inte hittat en svensk återförsäljare men det går att beställa via Huygens hemsida. Serumet kostar 36euro.

Annons