Inlägget innehåller annonslänkar till MEDS

Ju äldre man blir desto bättre hudvård behöver man. Reviderm Pycnogenol® OPC är verkligen en bra kräm som ger ett värdigt åldrande.

Kolla bara färg och konsistens 🥰

OPC är en antioxidant som skyddar i samverkan med c och e-vitamin. Den ska skydda blodkärlen mot negativa miljöfaktorer, främja cellförnyelse och stimulera kollagenet! Omega 3 minskar rodnad och inflammationer. Reviderm Pycnogenol® OPC ska ge ett uppstramat jämt utseende med en hälsosam lyster.

Den ska appliceras på rengjort ansikte, hals och dekolletage efter toner. Den ska inte användas runt ögonen.

Recension: Man får en underbar lyster av krämen. Färgen suddar ut skavanker. Jag brukar bli rödflammig på vintern men har klarat mig bra sen jag började med den. Kyliga blåsiga dagar lägger jag Gildas barriärkräm över.

Huden ser fräsch ut och jag hoppar oftast över foundation. Hudtonen känns jämnare. Om den stramar åt huden är svårt att se objektivt men jag tycker nog att det verkar stämma.

Reviderm Pycnogenol® OPC finns hos MEDS för 1159kr

Köpa igen? Ohlala prislappen är lite hög men det är en dryg kräm och jag tycker den är prisvärd och effektiv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *