Martinsson King vital cleanse

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Martinsson King vital cleanse är speciellt framtaget för tjockare hårtyper. Det innehåller också ett färgskydd fast det är djuprengörande. Det ska även fungera för hårförlängningar och keratinbehandlat hår.

Schampot är veganskt. Det ska återfukta och ge extra näring så håret blir flexibelt och fräscht. Man kan även lägga till 2-4 pump av deras serum för att boosta effekten. Jag brukar lägga till Martinsson King hydrating infusion serum men ibland tar jag volymserumet. Det beror helt enkelt på vilken stil på håret jag vill ha. Ibland vill jag ha mjuka lockar och inte så mycket volym och om jag ska på fest eller vill stort fluffigt hår använder jag volymserumet. Möjligheten att anpassa schampot efter hårets behov är det jag gillar bäst med deras produkter eftersom mitt hår kan växla r

Martinsson King vital cleanse finns bland annat hos Lyko för 275kr

Köpa igen? Det är ett bra schampo men jag måste använda upp några fler innan jag köper några fler.

Doften ska påminna om en sommarkväll

Toppnoter: rosa bär, ingefära och bergamott.

Mellannoter: cederträ, havtorn, fläderblomma och klöver.

Basnoter: vitt sandelträ, vallmo och balsamgran.

Lyko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *