Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Martinsson King Volume Infusion är ett serum och en booster som du kan lägga till i hårtvätt eller använda för att få mer volym i stylingen.

Min recension av Martinsson King Volume Infusion är kluven. Prisnivån är relativt hög och därför ställer jag höga krav. Den ger volym om man fönar in produkten. Volymen håller i sig någon dag. Blandar man det i shampot eller balsamet blir håret mest bara strävt. Mitt hår mår bäst av att bara ha den här i rötterna och gärna med Martinsson King hydrating infusion serum i längderna. De få gångerna jag kör stort hår använder jag den här.

Flaskan är lätt men klarar att tappas i golvet. Jag har testat så ni slipper. Stengolv och serum håller! Pumpflaskor är alltid min favorit eftersom det är lätt att dosera rätt när man har pump.

Martinsson King Volume Infusion finns hos Lyko för 275kr

Köpa igen? Inte just nu fast jag gillar volymen det ger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *