Inlägget innehåller annonslänkar till Kicks

Le Labo Patchouli 24 är en av de mest intressanta parfymer som jag testat. När jag strosade runt och kollade på stan i lördags passade jag på att prova den. Patchouli brukar vara en favorit.

Le Labo brukar göra fantastiska dofter och jag är sugen på att köpa en nästa gång jag köper parfym. Jag köper parfymer med stor eftertanke. Det ska vara en doft som jag älskar och helst ska jag testa den mer än en gång innan jag köper den. Humör och mycket annat kan påverka hur man upplever en doft.

Det är en underbar doft men utan att vara en expert på att hitta dofttoner men Le Labo Patchouli 24 har en ton som påminner om rökig whisky. Som tur var så provade jag den på min jacka men glömde bort om det var på armen eller kragen. Sambon sniffade igenom jackan och hävdar armen så min åsikt om doften delas med honom.

Nu låter det läskigt att gå runt med en doft av whisky men det är en tjäraktig doft som är riktigt trevlig. Vill du ha en blommig gullig parfym är den här helt fel. Jag är inte gullig och känner mig som en 5-åring i för söta dofter. Jag vill ha parfym med lite karaktär och de får gärna vara udda.

Den har en underbar attityd som jag gillar. Igår använde jag jackan bara för doften och den hänger kvar.

Le Labo Patchouli 24 50ml finns hos Kicks för 1736kr

Köpa? Ska testa den igen innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *