Mili Cosmetics mascara
Mili Cosmetics mascara

Mili Cosmetics mascara är en mascara som ska ge längre och tätare fransar. Extra bonus för att den ska vara vattenfast och inte smula. Vem har inte drabbats av en smulig mascara som förstör makeupen? Den här ska klara tårar och regn och självklart ska den testas hårt.

Annons

Det som ska vara extra bra för fransarna i Mili Cosmetics mascara är att den kombinerar två sorters vax vilket gör den enkel att applicera. Applikatorn ska passa för alla typer av fransar och öka både längd och volym.

Recension Jag brukar gilla softa färger på förpackningar men ändå gillar jag den här knallrosa karamellen. Borsten är på riktigt enkel att applicera med. Jag har tidigare testat Mili Cosmetics lip trio och den är trevlig.

Annons

Jag har relativt långa fransar naturligt men kan ändå sakna looken man får när man gjort fransförlängning men jag hinner aldrig sköta förlängning så det har jag ändå slutat med för tillfället. I första hand vill jag vårda och framhäva det naturen gett men det är ju ändå snyggt med dramatiska fransar.

Fransarna blir ordentligt längre och ser tätare ut redan vid en applicering och när jag tar två lager så blir de verkligen dramatiska.

Ni vet säkert att jag gillar att testa produkter ordentligt och Mili Cosmetics mascara fick ett extremtest som jag inte rekommenderar att ni gör. Jag applicerade 2 lager runt kl 14 på torsdagen innan Stordalens Almedalsmingel. Det var en varm dag med hög luftfuktighet, vi åkte med nattfärjan hem och jag tänkte ta bort sminket när vi kom hem. Som så ofta sker när man åker kollektivt så var det signalfel efter vägen och tåget vart rejält försenat. Tågtoaletter är ju inte de trevligaste så makeupen fick vara på i lite mer än 24h. Mascaran satt där jag hade applicerat den trots luftfuktighet, värme och sömn på tåget. Som jag sagt, testa inte det själv utan lita bara på mig. Smink ska tvättas bort på kvällen och inte vara kvar i 24h men jag kan intyga att det är en mascara som tål allt.

Annons

Nu ska den ju tåla svett också och självklart har jag testat det också och den sitter fint även efter ett tungt pass på gymet.

Tårar tror jag inte att jag testat än men jag uppdaterar er vid tillfälle. Mixen av att ha testat många mascaror och år av erfarenhet av smink i varierad kvalitet får mig att tro att tårar inte är något problem så nu får någon vän se till att gifta sig så jag får undersöka det.

Mili Cosmetics mascara finns för otroligt låga 139kr

Köpa igen? Definitivt! Det här är en favorit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *