Glossybox Boxar

Min sista Glossybox? Best time of year!

Annons

Månadens Glossybox och förhoppningsvis min sista. Glossybox best time och year ska vara en julbox. Jag avbeställde min för ett tag sedan men loggade in på mitt konto och råkade aktivera prenumerationen men efter kontakt med kundtjänst så lovade de att dec är min sista. 

Innehållet var bra om man ser till priset men inget superspännande men det kan ju bero på att jag inte ens ville ha boxen. 
✨Carmex moisturizing lip balm, en klassiker som är underbar. Har många andra påbörjade så den hamnar på hyllan ett tag
✨Nudestix Gel Color lip+cheek balm, intressant produkt. Känns som ett läppstift i pennorna. Kommer testa mer och återkommer 
Urtekram Body wash Wild lemongrass, ekologisk duschkräm med ljuvligt fräsch doft. Kommer använda!
✨Symbiosis hyaluronic acid + pullulan tightening & resplendent eye mask, långt namn låter bra. Funkar den köper jag massor 
✨Monuspa professional skincare soothing facial oil, en ansiktsolja som både lugnar, mjukgör och revitaliserar hyn.

Bandet runt innehållet älskade jag så det ska användas till något juligt 🎄


Relaterade inlägg

Kalahari scientific treatment for the eye zone

Kalahari scientific treatment for the eye zone

Kalahari scientific treatment for the eye zone är ett kit med produkter som ska strama upp ögonområdet och minska svullnad. Det är bra produkter var för sig men bäst effekt får du när du använder dem tillsammans

Goodiebox Me Myself and I

Goodiebox Caring nature

Jag har svårt att bestämma mig för vad jag tycker om Goodiebox Me Myself and I. Det känns som en mix av produkter som går åt men som jag klarar mig lika bra utan. Höjdpunkten vid första anblicken var handtvålen från Rituals. Det är inga dåliga produkter och jag kommer nog använda alla.

Goodiebox

Goodiebox The Me may-self and I box

Goodiebox The Me may-self and I box hade en inte alltför spännande mix av produkter. Inget revolutionerande men produkter som går åt och kommer testas. Det som var mest spännande vid första anblicken var hårmasken men ofta brukar det kika fram något annat spännande när man läser igenom vad varje produkt ska göra.

Goodiebox tips tricks & trends box

Goodiebox tips tricks & trends box var ännu en trött box från mitt gamla favoritmärke. De hade väldigt spännande boxar men den här var mest sömnig. Annons Nu…

Esse 30 days to rewild pack

som ska ge lyster och en hy i balans på 30 dagar. Även om jag klagar ibland på min hy är den inte i obalans men det finns såklart utrymme för förbättringar. Jag räknar alltså inte med några mirakel men hoppas ändå se en förbättring.

Goodiebox the spring fling box

Avant blue volcanic stone purifying & antioxidising cleansing gel Mudmasky vitamin a booster blue clay mask Guess what? You’ll be naked in a minute Rønsbøl day cream spf…

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *