Läppar Ansikte Läppar Okategoriserade Tester

Carmex classic moisturizing lip balm

Carmex classic moisturizing lip balm är nästan en högoddsare i min samling produkter för läppar. Jag köper gärna udda märken och galna dofter eller lite lyxiga. Nu tycker jag om att utmana mig själv och använda det som inte hör till mina vanliga produkter. Den här kom i en Glossybox och hamnade i lådan med läppprodukter ett tag innan jag tog mig för at testa den. Jag vet att jag tjatar på er att inte göra så men jag försöker minska på antalet öppna produkter men är ändå nyfiken på att testa allt jag har hemma. Poängen med prenumerationer som Glossybox är ju att man får testa sådant som man kanske inte själv hade köpt.

Missförstå mig rätt, jag älskar budgetprodukter och vill ha största effekt för minsta kostnad. Carmex classic moisturizing lip balm är verkligen mycket produkt för en låg prislapp. Det är otroligt mjukt att applicera på läpparna och har lite mentolkänsla. Det innehåller vårdande fetter, kamfer och mentol. Om du vill använda rena och naturliga produkter får du leta vidare. Det här är en petroleumbaserad produkt och med tanke på priset är det inte förvånande. Ekologiska och naturliga produkter kostar mycket att tillverka och är därför dyrare. Den här kommer jag ha när jag åker skidor och skoter eftersom den skyddar och håller läpparna mjuka med det är inte hela världen om jag skulle tappa den i en snödriva.

Carmex classic moisturizing lip balm finns hos Åhlens för 30kr

Köpa igen? Nu har jag för många lipbalm men det här är en sort jag hade kunnat köpa igen.

Relaterade inlägg

Vårgarderob

Idag skiner solen och jag börjar längta till vår och sommar 🥰 Jag tycker om när man tar fram vårgarderoben och börjar planera för sommaren. Så passande då…

Vichy the Red lab

Inlägget innehåller annonslänkar till DOZ Apotek Vichy the Red lab var en kväll då vi fördjupade oss i hudvård. Vichy är ju ett märke som har mineraliserat källvatten…

NCP Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Parfym.se N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood är en väldoftande och vårdande handkräm. Den är framtagen av Svenska…

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk

Ren Evercalm gentle cleansing milk

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk är en rengöring för känslig hud som ska lugna utan att irritera huden. Den ska minska rodnad, klåda och lugna huden. Huden ska bli lugn och mjuk samtidigt som den tar bort smink och smuts. Den är framförallt framtagen för känslig och stressad hud.

Empowered by Beauty 2023

Empowered by Beauty 2023 hölls på vackra Hotel at Six i Stockholm på Internationella kvinnodagen och biljettintäkterna gick till Dermaromes CSR-program DermaCare som är ett projekt som stöttar…

Pure Effect textile mist

Pure Effect textile mist är en uppfräschningsmist för textil med en aktiv bakteriekultur. Den stora flaskan är även lämplig för mattor och soffor. Har ni hört mig prata…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *