Tash Epic Deep Nourishing Glow Moisturizer

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Bangerhead

Tash Epic Deep Nourishing Glow Moisturizer är en fuktkräm med antiageeffekt. Jag hatar anti age om ni missat det. Jag älskar att åldras men hatar rynkor och slapp hud. För att slippa rynkor och slapp hud behövs en grymt bra återfuktande kräm som skyddar och matar huden med näring.

Man ska självklart applicera Tash Epic Deep Nourishing Glow Moisturizer på rengjord hud. Den går att använda både dag och natt och vill du ha extra effekt kan du lägga serum under. Jag brukar använda Tash Sisterhood retinoil bakuchiol på kvällen och Tash Sisterhood epic deep nourising glow serum på dagen.

Recension: Konsistensen är helt magisk på den här! Den känns fylld av näring och är som smör på huden men ändå inte fet. Det är så svårt att beskriva den men det här är utan tvekan topp 10 bland mina favoriter och jag testar sjukt många krämer.

Glasburkar är tunga och opraktiska och jag vill inte pillra med fingrarna i burkar. Nu är mina händer alltid rena eftersom jag tvättar händerna innan jag ens börjar med min hudvårdsrutin och innan jag kommer till stadiet med krämer har jag gjort rent ansiktet noga men det känns fel. Spatlar brukar försvinna men Tash har tänkt på allt och gjort ett gulligt fäste för spatel så den ligger skyddad i locket på burken. Burken är opraktisk men vacker.

Huden älskar den och blir silkeslen och mättad. Det känns som att ge huden en otroligt nyttig måltid och huden blir mer elastisk och ser bra ut. Många närande krämer brukar bli feta men den här håller sig fin.

Tash Epic Deep Nourishing Glow Moisturizer finns hos Bangerhead för 945kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *