Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Clinique high impact mascara tror jag att var med i någon box. Clinique var mitt favoritmärke när jag var yngre sen hittade jag andra märken och har glömt bort dem.

Clinique high impact mascara ska ge fransarna massor av volym utan att tynga ner. Den ska även ge en intensiv svart färg utan att irritera ögonen. Borsten ska fånga upp fransarna och fördela mascaran jämt.

Recension: Nu är jag varken modell eller fotograf men det här är en riktgt bra mascara. Fransarna blir långa och separerade och jag tycker även att de får lite mer volym. Det jag gillar mest är att den sitter där den ska. Bilden är tagen efter en heldag med möten. Jag applicerade sminket på morgonen och bilden är tagen vid kl 16. Lite har den smulat av sig under ögonen men det är ändå helt ok.

Clinique high impact mascara finns hos Lyko för 89kr

Ibland funderar jag på att bli en riktig influenser och redigera mina bilder. I verkligheten ser mascaran bättre ut än på bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *