Libresse dailies v-gentle intimate vipes

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Goodiebox

Enligt mig är Libresse dailies v-gentle intimate vipes sämsta produkten i Goodiebox the applaud yourself box. Engångsvipes som skräpar ner naturen och vi måste dra ner på engångsprodukter. Om man använder dem under fjällvandring hinner hälften torka och hemma har vi väl tillgång till rinnande vatten?

Libresse dailies v-gentle intimate vipes

Jag fattar inte vilken nytta de här gör men ge mig gärna råd? De påstår att servetterna ska bevara Ph-balansen men jag gillar dem inte oavsett. Ok, de påstår att de i alla fall är plastfria men ändå. Vad är servetterna gjorda av och använder man 12 innan de torkar? I bilen erkänner jag att jag använder våtservetter ibland och har gått över till styckepackade för att slippa slänga halva förpackningen när de torkat.

Libresse dailies v-gentle intimate vipes finns att köpa om du saknar rinnande vatten eller något annat annars är det en så onödig produkt så jag tänker inte leta köpställe. Jag hoppas Goodiebox inte skickar med sånt här skräp igen

Har någon en vettig förklaring för när man behöver såna här?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *