Miss W magic stick 68 pink nude

Miss W magic stick 68 pink nude har bott i min handväska så jag glömt bort att skriva om den. Det är en multiprodukt som jag framförallt har använt som rouge. Den går även att använda som läppstift och ögonskugga om man vill.

Annons

Under sommardagar tycker jag att krämprodukter sitter bättre än puder. Bäst resultat tycker jag att man får när den appliceras med pensel. Drar du direkt med stiftet på kinden är risken att du blir extremt rosa eftersom den är kraftigt pigmenterad så applicera försiktigt.

Till läpparna ger den en lagom färg och är bra som läppstift. Jag har även testat att ha den som ögonskugga och med en svart kajal och en concealer så har du en färdig makeup. I min handväska har den haft sällskap av Inika perfection concealer light, Benefit Bad gal bang och en nästan slut kajalpenna ifall jag skulle vilja lägga en makeup under dagen.

Extra plus för nästan plastfri förpackning och ekologisk certifiering. Jag skriver nästan plastfri för jag är osäker på vad rosa pluppen på tuben är gjord av.

Miss W magic stick 68 pink nude kostar ca 259kr

Stiftet ser strävt ut eftersom jag använt pensel till det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *