Momo puri cleansing wash
Momo puri cleansing wash

Momo puri cleansing wash är en av nyheterna jag hittade på J Beauty lunchen. Det är en rengöring från Japan som ska passa för oss som levt ett tag och behöver lite mer fukt för att huden ska se vacker ut. Den innehåller både laktobacillus som bidrar till en sund bakterieflora på huden och persikoceramider som plumpar huden.

Här ser du ungefär mängden rengöring jag använder. Naglarna är som vanligt Depend Gel iQ. Skimret i rengöringen gör sig snyggt mot naglarnas glitter. Ni som undrar kan andas ut, rengöringen innehåller inte mica

Recension Tuben känns riktigt resevänlig och har dessutom snäpplock vilket uppskattas av mig som är lat. Det som används dagligen ska vara enkelt att använda.

När den appliceras i ansiktet blir det ett ganska tjockt härligt skum som kräver lite arbete att tvätta bort. Fördelen är att man verkligen jobbar in rengöringen och proffsen säger ju att vi ska jobba ca 1 min med rengöringen och med den här gör man det. Huden känns inte torr efter utan bara ren och skön.

Jag har otroligt känsliga ögon och tyckte att den sved lite i ögonen men jag ska ge den fler chanser. Ibland är mina ögon bara tillfälligt känsliga så det behöver inte betyda att det är något fel på rengöringen. Huden älskar den och känns som sagt skön efter rengöring. Makeupen försvann utan några större åtgärder.

Momo puri cleansing wash finns hos Lyko för 179kr

Köpa igen? Det återstår lite testande än

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *