Moonsun Beeswax Body Oil

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Bodystore

Moonsun Beeswax Body Oil är en kroppsolja som har naturliga ingredienser. Den är inte vegansk eftersom den innehåller bivax men bivax har många bra egenskaper så för mig är det ok ändå. Monsun satsar på ekologiska naturliga råvaror men som ni kanske vet så testar jag dem med samma krav som när jag testar annan hudvård. Den ska återfukta och mjukgöra huden och enligt dem ge en känsla av evig ungdom. Jag har tidigare testat Moonsun Organic 03 face oil

Annons

Havtorn ger en gyllene färg och är även en kraftig antioxidant som ger glow och glow kan man aldrig få för mycket av. Den ger även en väldoft på Moonsun Beeswax Body Oil och tillsammans med citrongräs ger den en uppfriskande doft. Havtorn kan färga av sig så undvik vita sidenplagg när du nyss smort dig. Bivax har jag ju tidigare nämt och det har hudvårdande egenskaper som använts i tusentals år.

Recension Flaskan är i en plast som känns hållbar och helt ok utseendemässigt. Plast är ju resevänligt men inte alltid så vackert att ha framme på hyllan. Locket ser bara ut som en skruvkork, det går att snäppa upp så det går fort att få ut oljan.

Doften är riktigt härlig utan att bli för stark.

Oljan är underbart tjock och är fastare än en vanlig olja. Vill du maximera så kan du smörja in den på fuktig hud t ex efter duschen så absorberas den lite snabbare. Passa gärna på att massera dig lätt när du smörjer dig

Påståendet om evig ungdom vet jag inte om oljan håller. När jag räknades som ungdom var jag enligt mig både tjock och ful så det är inte en känsla jag kämpar efter men den ger otroligt mjuk och skön hud.

Förutom att fungera för huden på kroppen så kan du ha den i håret

Moonsun Beeswax Body Oil finns hos BodyStore för 299kr

Köpa igen? Det här är en underbar olja som jag gärna köper igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *