Natasha Denona glam face palett
Natasha Denona glam face palett

Inlägget innehåller annonslänkar till Sephora men åsikterna är genuina

Natasha Denona glam face palett köpte jag för att jag vill ha en allt-i-ett palett att ta med på korta resor.

De övre är en rouge och den andra är en highlighter som ger otroligt snygg glow!

Skuggorna är döpta för att passa såna som mig, de har namn som visar vart de ska vara. Såklart har jag inte följt det hundra och den för inner corner har har jag applicerat mitt på ögat ibland för en riktig partylook.

Recension Paletten är sjukt snygg. Skuggorna sitter riktigt bra och har en djup lyster som jag verkligen älskar.

Locket över rougen och highlightern är genialt eftersom det skyddar spegeln. Spegeln gör dessutom det enkelt att sminka sig på tåget/ bussen om man har ont om tid.

Jag har utmanat min ide med att köpa paletten genom att bara ta med paletten, en lätt foundation, eyeliner, mascara och ett lipbalm. Självklart lite penslar men inte mer smink än att det ryms i ett fack på handväskan.

Natasha Denona glam face palett finns hos Sephora för 679kr

Köpa igen? Det gör jag gärna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *