Schrammek Blemish Balm

Dr. Schrammek Blemish Balm är en BB-cream som ska vara så mild att du kan använda den efter lite tuffare behandlingar som laserbehandlingar eller såklart Dr Schrammeks Greeen Peel som jag är så nyfiken på. Den lugnar och täcker över lite ojämnheter. Du ska även kunna använda den på natten men den kommer mest till sin rätt dagtid. Det här sägs vara världens första BB-kräm och kom redan 1967

Många har drabbats av missförståndet att en BB-kräm är istället för dagkräm men den är mer som en foundation som även vårdar. Använd alltså dagkräm under och ha den här för att putsa till finishen på ansiktet. Den lindrar solbränna, myggbett och lugnar samtidigt som den döljer pigmentsfläckar och porer. Eftersom den är mild och vårdande ska även de med eksem och rosacea använda den. Det fysikaliska filtret är även ett solskydd så du förebygger nya skador på huden.

Annons

Recension Tuben tar minimalt med plats i sminkväskan. Den smala pipen gör att man inte tar för mycket kräm. Färgen anpassar sig fint till huden och jag brukar ha svårt att hitta rätt nyans.

Den täcker ojämn hudton och lugnar ner rödhet snyggt och ger en silkeslen yta. Den har legat med mitt smink ett tag och jag har märkt att en vanlig vardag så är det Dr Schrammek Blemish Balm som jag tar upp spontant. Den ger lagom täckning utan att man ser överdrivet sminkad ut.

Om du tycker dig ha sett den här tidigare så beror det på att min hund åt upp min första. Den är fantastiskt snygg på huden och sitter som berget på vit ullmatta. Är du orolig för hunden så kan jag meddela att han fick i sig ytterst lite och mår som en prins. Om du kollar på Empties så ser du hans konstverk.

Blemish Balm finns i totalt fyra nyanser Honey, Classic, Light och Dark Brown. De går även att mixa för att få fram rätt nyans. Jag byter färg helt mellan sommar och vinter och mixar ofta.

Dr. Schrammek Blemish Balm finns i 2 storlekar. 15ml 280kr och 40ml för 620kr

Köpa igen? Oh yes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *