X Lash Super Youth peptide eye gels

X Lash Super Youth peptide eye gels är X-lash senaste eyepatches och en uppdaterad version av deras Eye gels som många tycker om. De ska sudda ut fina linjer, släta ut och strama upp huden med en speciell formula framtagen speciellt för området runt ögonen. De håller även senaste trenden med att stärka hudbarriären. Vår hudbarriär har ju fått lida rätt mycket av starka rengöringar och hårda peelingar så nu är det dags för att stärka upp den så vår hud får stråla.

X Lash Super Youth peptide eye gels

Ni som följt mig ett tag har kanske märkt att jag har en förkärlek för produkter med peptider och min hud mår toppen av dem. Ögonmasken är gjord av biocellulosa och hjälper till att låsa in fukt i huden och ser till att serumet absorberas ordentligt. Masken är alltså inte i plast. X Lash Super Youth peptide eye gels innehåller bakuchiol som ska strama åt området under ögonen och öka elasticiteten. Retinolen ska öka kollagenproduktionen och jämna ut. Peptider ska mjuka upp linjer och stärka hudbarriären.

De är enkla att använda. Applicera på ren hud på kvällen och låt dem sitta minst 15 minuter. Ta bort maskerna och klappa försiktigt in överflödigt serum innan du lägger på en ögonkräm. Kom ihåg att de ska användas på kvällen. Jag använder oftast ögonmasker på morgonen eller inför fest

Recension Burken är snygg och jag älskar lila. Den fick lite minus av mig för att den var lite trög att öppna men jag har ungefär noll vridstyrka så det behöver inte vara något negativt. Jag lovar att be någon annan öppna nästa burk åt mig för att se om det är jag eller burken som det är fel på.

Som alltid måste jag ju lukta på allt och inte ens de här klarar sig. De är doftfria och det är helt ok för något som ska vara nära ögonen.

Det är lätt att få ur rätt antal med hjälp av spateln och de sitter väldigt skönt under ögonen. Det känns som att huden tightar till sig när de suttit på en liten stund.

X Lash Super Youth peptide eye gels finns bland annat hos Lyko för 629kr

Köpa igen? Första intrycket är WOW! Det kommer nog bli en till eller två burkar. Jag har även testat X-lash awakening eye gels

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *