X-lash awakening eye gels är ögonmasker som utlovar tightare hud runt ögonen och ett piggare ögonområde. Det bästa sättet för pigga ögon är ju som ni vet att äta bra, inte vara uppe för sent och annat som vi kanske inte alltid gör. De gånger vi missar är såna här fusk perfekt att ta till.

Annons

Vad ska då uträtta mirakel med våra trötta ögon? X-lash awakening eye gels hjälte är c-vitamin som är perfekt för att se piggare ut. Niacinamid och koffein jämnar ut hudtonen och minskar mörka ringar. De ska även stärker upp huden och ljusa upp lite.

Recension Burken för fullsize är kompakt och skyddar maskerna bra. Testförpackningen hade en liten skyddande plastburk som skyddade maskerna. Den är perfekt för resor. Fullsizen är perfekt hemma men nog om förpackningar och åter till innehållet.

Maskerna går att sätta åt vilket håll man vill. Den breda sidan ska vara där du känner att du vill ha mest effekt. Jag önskar att de vore mycket större och kunde ta både kråksparkarna och inre ögonvrån och allt mellan. De fungerar bra och huden under ögonen känns uppstramad.

Som alltid när jag ska fota vägrar ljuset att samarbeta. En uppstramning under ögonen syns och påsigheten är reducerad. Som jag skrev i början så är ju sömn och bra kost en bra start och ja, ibland hinns det inte med och jag tycker att masken suddar ut det värsta. Ska allt bort är en mask chanslös för det är nog tyvärr bara kirurgi som gäller för det.

X-lash awakening eye gels 30 par finns bl a hos Nordic Feel för 529kr

Köpa igen? Jag tycker att X Lash Super Youth peptide eye gels fungerar bättre för mig men de här är nästan lika bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *