Neostrata Rebound sculpting cream
Neostrata Rebound sculpting cream

Neostrata Rebound sculpting cream är en nattkräm som passar för alla hudtyper. Den ska öka fukt och elasticiteten i huden och minska ojämnheter, pigmenteringar, linjer och rynkor. Vid regelbunden användning ska huden stärkas, få ökad spänst och bli mjukare.

Krämen har en unik peptid teknologi som kallas för MicroDiPeptide med en extra liten storlek som går in extra effektivt i huden. Tillsammans med AHA och PHA-syra ger den en jämnare, mjukare hudstruktur och ökad fuktnivå. Som vanligt så exfolierar syrorna huden och stimulerar cellförnyelse. Det som ska ge spänst åt huden i Neostrata Rebound sculpting cream är aminosyran Aminofil som även plumpar och gör huden mer ungdomlig.

Eftersom det här är en kräm med syror så ska du vara noggrann med solskydd i synnerhet om du vill använda den dagtid. Nu tycker jag att man alltid ska använda solskydd så det är inte ett problem. Utan ett bra solskydd kan du lika gärna använda billigaste tänkbara hudvård för du kommer ändå inte få ett bra resultat. Bra hudvård är viktigt men solen skadar huden på många vis och ska ha ett bra skydd för att fungera optimalt.

Recension Tuben väger nästan inget och har en unisexdesign. Jag uppskattar att många märken går mer mot unisex eftersom vi homosapiens behöver bra hudvård oavsett kön och alla kvinnor hoppar inte av lycka över rosa. Något jag däremot blir glad av är att den har en pump. Pump innebär mindre syre i produkten vilket gör att det behövs mindre konserveringsmedel. Krämen håller sig dessutom fräsch längre och det är lättare att dosera än när man ska kladda med en spatel eller fingrar.

Konsistensen är väldigt lätt och skön. Jag vill ha den dagtid men har lite för känslig hud för att våga. Huden får ett återfuktat utseende utan att bli blank. Man får en härlig silkesmatt lyster. Doften är neutral. Det är en kräm jag definitivt tycker om och redan efter någon veckas användning började jag se en ökad jämnhet, spänst och och allmänt bättre fuktnivå.

Neostrata Rebound sculpting cream finns bl a hos Seth & Sally för 799kr

Köpa igen? Oh yes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *