Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

New Nordic Natural Magic Firming Serum är ett veganskt serum baserat på naturliga örtextrakt. Det ska sudda ut några års slitage och ge en ungdomlig hy. Huden ska bli fastare och fina linjer minska. New Nordics motto är skönhet inifrån och ut och vill du ha maximal effekt ska du även äta New Nordic skin care collagen filler men serumet är tillräckligt bra på egen hand

Vad innehåller då New Nordic Natural Magic Firming Serum? Fermenterat granatäpple fyller på med bra bakterier och är rikt på antioxidanter. Glycerinet mjukgör och ger fukt. Astaxantin är ju förstadiet till a-vitamin och det älskar vi ju på huden. Hyaluronsyra plumpar och slätar ut. Kort och gott dokumenterat bra ingredienser för att skapa en vacker spänstig hy.

New Nordic Natural Magic Firming Serum

Recension Glasflaska är vackert så länge du inte tappar den i golvet eller behöver en superlätt resväska. Flaskan är vacker och pipetten gör det enkelt att få ut lagom mängd.

Doften är härlig men jag har sett vissa klaga på den på nätet. Den innehåller parfym vilket drar ner intrycket lite även om jag förstår att man gärna vill ha det eftersom den innehåller fermenterat granatäpple. Lukten av fermenterat är inte riktigt vad man vill ha i ansiktet fast det är bra för huden. Parfymen är från naturligt ursprung och jag skulle vilja veta mer om den. Jag är doftnörd och tycker om att äta fermenterat men vill ändå ha väldoftande hudvård. Min hudvårdsrutin är ett sätt att varva ner och då är doft viktigt.

Huden känns mer återfuktad och fina linjer minskar. Jag kan hålla med om att den även får lite mer spänst. Serumet är skönt att massera in och min känsliga hud har inte reagerat på det här.

Det är ett bra serum men bäst effekt ser jag när jag kombinerar det med New Nordic Natural magic anti-aging Cream. Jag har även testat det med andra krämer men de passar bäst ihop.

New Nordic Natural Magic Firming Serum finns hos Lyko för 499kr

Köpa igen? Lite tidigt men än så länge gillar jag det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *