Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

New Nordic Natural magic anti-aging Cream

New Nordic Natural magic anti-aging Cream hade jag tänkt testa ihop med New Nordic skin care collagen filler men nu har den fått testas ensam. New Nordic har ju ett inifrån och ut tänk men de har så bra produkter att de även går att använda var för sig. Ni som följer mig vet säkert redan vad jag anser om ordet anti-age men ni som missat det får den korta versionen. Åldrande är inte ett problem, när vi slutar åldras är vi döda. Antiförfall vore lite korrektare benämning men hur låter det liksom? Effekten av krämen ska vara en ungdomlig hy.

Vad innehåller då New Nordic Natural magic anti-aging Cream Fermenterat granatäpple fyller på med bra bakterier och är rikt på antioxidanter. Glycerinet mjukgör och ger fukt. Astaxantin är ju förstadiet till a-vitamin och det älskar vi ju på huden. Hyaluronsyra plumpar ju och slätar ut.

Recension Glasburken är ganska tung. Jag hade föredragit annan förpackning men man överlever att pilla med fingrar i en burk även om pump känns mer hygienisk.

Konsistensen är ljuvlig. Den är fast men ändå mjuk. När man applicerar den på huden känns den helt underbar.

Huden ser slätare ut och känns underbart mjuk. De fina linjerna framträder mindre. Det är en helt enkelt en riktigt bra kräm. Jag var tveksam till om det skulle fungera att använda den dag och kväll eftersom den känns så rik men huden blir inte blank men får en fin lyster. Den känns ändå tillräckligt återfuktande för att fungera på natten.

New Nordic Natural magic anti-aging Cream finns hos Lyko för 399kr

Köpa igen? Oh yes! Den är underbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *