Nip+Fab glycolic

Nip+Fab exfoliate glycolic fix liquid glow ska ge lyster, jämna ut hudtonen och hudstrukturen utan att rubba fuktbalansen. Den ska ge huden ny energi helt enkelt.

Stjärnan i den här är om du inte redan gissat det glykolsyra i en hög koncentration. 6% är ganska starkt och den vanligaste styrkan jag hittar är runt 2%. Det ska ge en bättre hudstruktur. Porerna rensas med pålitliga salicylsyra som är känt för att rensa. För att inte irritera huden så innehåller Nip+Fab exfoliate glycolic fix liquid glow även allantoin och vitamin B5 som håller fuktnivåerna i balans.

Annons

Recension Flaskan har en design som känns väldigt unisex. I vanliga fall gnäller jag om skruvkork men det här är en stark produkt som ska användas måttligt och då är lite omständighet bra.

Huden får en härlig lyster när man använder den. Det står i instruktionerna att du ska applicera den med en bomullsrondell men jag använder hellre Wise rengöringspad för att spara lite på miljön. Bomull kräver stora mängder vatten att producera och då tycker jag att det ska användas till något mer varaktigt än att vara ett transportmedel för vätska till våra ansikten för att sedan hamna i soporna.

Nip+Fab exfoliate glycolic fix liquid glow finns hos Makeup.se för 396kr.

Jag har fått min i pr och har inte handlat hos den butiken så jag kan inte uttala mig om den. Innan du handlar hos en ny webbshop rekommenderar jag alltid att du googlar och kollar upp den innan du handlar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *