Wise har tagit fram en rengöringspad som är återvinningsbar och gjord i bambu. Den går att använda istället för bomullspads och är betydligt bättre för miljön än vad bomull är. Bambun är ju snabbväxande och kräver inga bekämpningsmedel. Den kräver minimalt med vatten och klarar att växa i näringsfattig jord men nu ska vi inte gräva ner oss i bambun. I första hand testar jag hudvård även om miljö är viktigt och jag ställer höga krav på mina produkter.

De är lagom tjocka och går perfekt att använda till att ta bort rengöring, peeling, mask och allt annat som du brukar använda bomullrondeller eller wipes till. Något som jag tycker skiljer Wise rengöringspad från många andra är tjockleken. De här är tunnare och är därför även bra till att applicera ansiktsvatten med. Tjockare rengöringspads brukar suga upp mycket produkt men den här beter sig som bomull.

Jag tyckte först att färgen inte riktigt var så bra eftersom vitt brukar se rätt ofräscht ut efter ett tag men sen läste jag rådet att blöta den innan användning så den inte suger upp missfärgningar och smuts. När man gör så håller de sig fina. Självklart ska den tvättas regelbundet i maskin och tål 60 grader men håller längre om du tvättar den på 40.

Wise rengöringspads finns i 4-pack för 129kr

Köpa igen? Oh yes, det kommer jag! De är helt underbara

Baksida
Framsida

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar men mina åsikter är ändå genuina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *