Inlägget innehåller annonslänkar till Kicks

Tan Revel Pro ska ge en solkysst lyster utan att du behöver utsätta dig för skadlig UV-strålning. Det är enkelt beskrivet mitt emellan vanlig brun utan sol och spraytan. När jag funderade på spraytan så föll det på att det kostar otroligt mycket att underhålla och jag vill ha något som man ser fräsch ut regelbundet av. Om det skulle vara ett viktigt event kan jag tänka mig att gå på salong men inte när man bara vill vara lite snygg varje dag. Den här ska även fungera för känslig hud och det gillar vi ju! Jag uppskattar extra mycket att man kan bygga på brännan i lager och styra hur mycket färg man vill ha. Det är även smidigt med en produkt för ansiktet och kroppen.

Resultatet ska komma på 15 sekunder men behöver en stund på sig för att utveckla färgen. Det som framförallt är unikt med den är att den ska lämna ett jämt resultat och självklart är den vegansk. Tan Revel Pro har inte den läskiga doften som många brun utan sol produkter har. Du ska även slippa risken att bli orange.

Vad skiljer då Pro från vanliga Tan Revel One? One är framförallt framtagen för ansiktet medans Pro passar för hela kroppen. One tar längre tid och kräver fler lager men tar också mindre plats att förvara. Jag vill ha resultat fort och använda maskinen till hela kroppen så därför valde jag Pro.

För att få bäst resultat ska du peela kroppen med Tan Revel Glow peel pads 18-24 timmar innan. Du ska inte använda duscholja eller smörja in dig. Det är för att färgen kan lägga sig i krämen istället för huden och då kommer du få ett flammigt resultat. När huden är nyexfolierad suger den upp ojämt och du ska därför inte spraya på nyskrubbad hud. Även det kan ge ojämt resultat och poängen med en spraytan för hemmabruk är ju att få ett så nära salongsresultat som möjligt.

Recension Maskinen ska laddas 2timmar innan du använder den. Det följer med usb-sladd men kom ihåg att ladda en stund innan du ska spraya. Fördelen med att den behövde laddas var att jag passade på att läsa manualen. Något som är värt att påminna er som skumläser manualer om är att man ska vända flaskan med vätskan upp och ner 3-4 gånger innan man häller i vätskan i maskinen. Om du skakar flaskan bildas det bubblor och det kan fastna i munstycket så vänd flakan försiktigt några gånger bara.

Kom även ihåg att trycka ner knappen ordentligt för annars blåser du bara luft på dig. Jag gjorde det första varvet och tyckte att den var rätt tam i färgen men sen tryckte jag lite hårdare. Det är även lätt att råka hamna för nära med maskinen och då sprids inte färgen jämt men det är inte maskinens fel utan en övningssak.

Första testen vart lite ojämn eftersom jag sprayade för nära och fick fläckar. Jag försökte smeta ut dem med resultatet att handflatorna inte heller vart så snygga men jag tror att med lite övning kommer resultatet bli riktigt snyggt. Dagen efter hade mycket av ojämnheterna suddats ut så ge det hellre tid eller justera med borste/ vante.

Tänk på att färgen utvecklas gradvis. Jag tyckte det syntes för lite och la på många lager. Efter någon timme var resultatet lite mer jag hade önskat. Nu är det inte produktens fel utan jag som var lite för otålig.

Tan Revel Pro finns för 1299kr hos Kicks, när den tar slut kan du köpa refill för ca 399kr och maskinen är stabil så den kan man ha i många år. Min första tanke när jag såg priset på refill var att det var lite högt men en spraytan på salong kostar mer än en flaska refill och den räcker till många appliceringar.

Köpa igen? Jag kommer nog köpa refill när den tar slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *