Nip+Fab salicylic fix concentrate extreme 2%
Nip+Fab salicylic fix concentrate extreme 2%

Inlägget innehåller reklamlänkar till Asos

Nip+Fab salicylic fix concentrate extreme 2% är ett serum som ska liva upp trött hud och motverka tilltäppta porer och fet hy. För bäst effekt ska du använda den 2 gånger per vecka. 2-3 droppar räcker så den här räcker länge.

Som det framgår av namnet så innehåller Nip+Fab salicylic fix concentrate extreme 2% salicylsyra som rengör på djupet i porerna och får dem att se mindre ut. Niacinamid stärker huden och jämnar ut hudtonen.

Recension Flaskan är snygg och även om knallrosa skär sig totalt med mitt badrum så gillar jag den ändå. Litet minus för att det är svart plast eftersom det inte går att återvinna än.

Pipetten gör det smidigt att få fram 2-3 droppar för att behandla ansiktet. Färgen ser lite skrämmande ut men den känns inte alls när man applicerar den på huden.

Jag har testat den på några små finnar innan jag la mig och de hade lugnat sig jättebra över natten. Huden känns lugn och jag kommer använda den som en nattmask 2 gånger per vecka för att boosta på min hud.

Nip+Fab salicylic fix concentrate extreme 2% finns hos Asos för 279kr

Köpa igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *