Aqui d'aia Savon au Charbon végétal actifAqui d'aia Savon au Charbon végétal actif

Aqui d’aia Savon au Charbon végétal actif är en tvål som jag har för mig att jag fick på Fransk pressfrukost men är osäker. Jag har letat information om den på nätet men hittar mest bara på franska.

Som många fina tvålar kan den här användas till hela kroppen och även ansiktet. Billiga tvålar torkar ju ut huden och har under åren fått dåligt rykte. En bra tvål av hög kvalitet vårdar huden utan att torka ut och är ofta bättre för huden än flytande.

Annons

Basen i tvålen är gjord på oliv och kokosolja så den är allt utom uttorkande. Aqui d’aia Savon au Charbon végétal actif är även berikad med druvkärneolja som är närande för huden. Färgen kommer från aktivt kol som även har djuprengörande egenskaper.

Recension Asken är fin och jag tycker designen verkligen andas kvalitet.

Doften är i brist på bättre beskrivning väldigt ren och fräsch. Tvålen är så vacker att jag nästan inte vill använda den men det är ju lite stört att spara en tvål som prydnad så det tänker jag såklart inte göra. Jag kan förstå att vissa föredrar duschgel till kroppen, i synnerhet i ett badrum som används av fler men jag har en hylla för mina produkter som resten av familjen låter bli.

Aqui d’aia Savon au Charbon végétal actif finns på företagets hemsida för 7,90 €

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *