Nordic superfood collagen premium+
Nordic superfood collagen premium+

Nordic superfood collagen premium+ är ett marint kollagen från torsk som fångats vild i Norge. Det ska ha en neutral smak och ska blandas med valfri vätska. Många mixar det i kaffet men juice, smoothie och annat fungerar lika bra.

Kollagen är det som håller bindväv, leder, brosk och mycket annat viktigt i vår kropp i form. Det är även viktigt för hud, hår och naglar. 70% av vår hud består av kollagen så det är en viktig del i en god hudvårdsrutin. I krämer sägs det att kollagen inte har någon större effekt men det går ju att fylla på inifrån.

Som ni vet brukar jag inte jubla över listor över vad en produkt INTE innehåller men Nordic superfood collagen premium+ är utan tillsatt socker, tillsatser, gluten eller konserveringsmedel. Jag har råkat ut för ett kollagentillskott som innehöll gluten så numera letar jag efter det. Det var en mardröm innan jag kom på varför jag mådde så illa. Innehållsförteckningen är clean beauty i ett nötskal. Innehållet är Mikrohydrolyserat kollagen från norsk, vildfångad torsk och inget mer!

Recension Nu är det svårt att märka skillnad på huden under en kort testperiod och dessutom äter jag kollagen regelbundet. Generellt har jag märkt en skillnad på gymmet när jag äter kollagen och känner mig starkare. För att se skillnad tar det 3-12veckor.

Smaken är enligt mig inte neutral utan har en ton av fisk. Jag har testat i kallt vatten först och det är ingen succe. Med Aiva pure the Blue vart det mycket godare. Jag är extremt känslig med mitt morgonkaffe och vill helst ta kollagen på morgonen så jag har inte testat att blanda det i kaffet.

För ett bra upptag rekommenderar många att du ska ta C-vitamin tillsammans med kollagen. Den här saknar c-vitamin.

Nordic superfood collagen premium+ 300g finns hos Apohem för 455kr

Köpa igen? Inte just nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *