Marine Collagen under the skin är ett hydroliserat marint kollagen. Det är inte veganskt men gjort på torska som fångas på ett hållbart sätt i Norge. Marint kollagen ska tas upp lättare av kroppen än vanligt kollagen.

Annons

För ett optimalt upptag ska kollagen kombineras med C-vitamin och Marine Collagen under the skin innehåller såklart det. Dosen c-vitamin motsvarar 25% av RDI. Generellt känns det här som ett bra sammansatt kollagen. Många som undviker kött äter ju fisk och skaldjur så det är ju positivt. Vi med begränsad kost har ju inte alltid så lätt att hitta kosttillskott som fungerar bra.

Recension Burken är riktig snygg och gjord i resvänlig plast. Extra plus i kanten för att burken är gjord återvunnen plast från havet. Jag har ju även stöttat Ocean Clean Up på Instagram och vi måste vara rädda om våra hav.

Annons

Kapslarna är lätta att svälja och har ingen skum smak. Vissa kollagen som jag testat smakar verkligen inte gott och då är jag tyvärr inte mer mogen än att jag låter bli att äta dem.

Efter ett tag märkte jag att hårrötterna på mitt hår kändes starkare och hade mer glans än övriga håret. För att se full effekt bör du ge kollagen 3 månader så jag måste nog fortsätta mitt testande. Under testperioden gjorde jag även en Préime DermaFacial behandling vilket gör det svårt att uttala mig om huden blivit bättre.

Marine Collagen under the skin 60 kapslar kostar 49€

Köpa igen? Jag funderar på att klicka hem deras julkit för 130€ för då får man 3 månaders kollagen och en liten ansiktshandduk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *