Préime DermaFacial är en ny behandling som ska vara marknadens mest avancerade estetiska apparatur. Den ska ge resultat som kombinerar fem olika tekniker för att kunna skräddarsy behandlingen och resultatet. Den påminner om Hydrafacial och lip Perk & Diamond Glow i beskrivningen men ska kunna göra mycket mer.

Annons
  • Djuprengöring och inslussning av av aktiva ingredienser är ju samma som likvärdiga maskiner.
  • Exfoliera och återuppliva huden genom CO2 bubblor som stimulerar blodcirkulationen och ger en fräschare hud med mer liv. Exfoliering finns hos likvärdiga men CO2 låter nytt.
  • Stramar upp och formar. Genom att strama upp och tona huden får du fart på produktionen av kollagen och elastin. Det jämnar även ut linjer och rynkor. Wow, det behöver jag
  • Den når ner till dermis och jobbar på att stimulera hudens egna reparationsförmåga.
  • Fukt och näring, något vi alla behöver för en vacker hud

Den största skillnaden jag kan se är att den här ska tona musklerna och kunna tona upp ansiktet. Det är en nålfri behandling som ändå går på djupet och eftersom microdermabrasionen görs med vatten så känns den inte lika plågsam som den kan göra.

Tabellen har jag lånat från Medprohs hemsida. Där hittade jag även ett nytt ord Neocollagenesis som jag var tvungen att kolla upp. Skönhetsindustrin varvar ju ofta hittepåord med ordentligt underbyggda faktaord och jag gillar Neocollagenesis efter att ha kollat upp det. Det är ju precis det vi som passerat 40 behöver. I korthet är det en sammasättning av neo=ny collagen=kollagen syntesis=kombination eller sammansättning. Som bekant så avtar ju kollagenet med åren och det är ju kollagen som ger oss en spänstig hud. Genom att skapa nytt backar vi åren och ser fräschare ut. Neokollagenesis är namnet för behandlingar som skickar signaler till kroppen att göra mer kollagen genom en kontrollerad ”skada”.

Annons

Fuktnivå i balans ger också en spänstig och slät hud. Om du är lite yngre kan en återfuktande behandling utplåna rynkor men vi med lite fler roliga år bakom oss behöver lite mer.

Hur går då en behandling till? Det brukar ju vara det som ni vill veta och självklart ska ni få veta det. Som med alla seriösa behandlingar inleds den med en analys av vilka problem jag själv upplever och en koll av aktuell hudstatus uppföljt av en rengöring. Jag skulle nog springa fort om de började behandla ett otvättat ansikte. Det är en behandling utan nålar men du ska ju trots att utföra en ordentlig peeling och vi vill ju ha maximala resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *