Diamond Glow

Diamond Glow är en relativt ny behandling i Svergie men har funnits länge i USA. Det är en behandling som slipar huden med diamanter, suger upp orenheter och slussar in serum samtidigt. Om man vill ha kort återhämtning och snabba resultat är det här rätt behandling. Du kan välja att behandla acne, öka fuktnivån, öka lyster eller jobba på pigmenteringar. Det är alltså inte bara en quickfix utan även en behandling du kan göra för mer långsiktiga resultat. Tankesättet påminner om Hydrafacial men har vissa skillnader.

Annons

Även om min hud var lite i obalans kom vi fram till att 2-3 utslag och lite fet panna inte riktigt är rätt utgångsläge för hela aknekuren men c-vitamin och ökad lyster känns rimligare. Behandlingen mot pigmenteringar kräver ca 3-4 gånger för att uppnå resultat och det hade jag tyvärr ingen möjlighet till just nu.

Som alla behandlingar började vi med en noggrann rengöring och analys. Första gången du gör behandlingen så kommer ingen seriös behandlare gå lös med den grövsta diamanten. Jag kan ibland ha känslig hy men sköter mig ganska bra och har lyckats bygga upp barriären lite starkare. Vi började ändå med en försiktig slipning för att se så att huden tål och det gick bra. Slipning och porrengöring brukar ju vara de minst njutningsfulla stegen i en ansiktsbehandling men jag tycker de kändes sköna. Näsområdet brukar ju inte vara trevligt om man har lite tilltäppta porer. Nu har inte jag så många såna men det gör inte ont utan är som en behaglig sug i ansiktet som tar bort orenheter och byter ut dem mot godsaker. Just när du gjort en djuprengöring är ju huden som mest upptaglig och det då serumet slussas in. Det gör att även om du får ett wowglow efter behandlingen kommer du fortsätta se en förbättring dagarna efter. Många som gör en Diamond Glow bygger upp en starkare hudbarriär med tiden och får en ökad lyster som håller i sig.

Behandlingen avslutas med mask och skyddande kräm. Man blir inte röd och lystern är fantastisk. Du kan utan problem lägga makeup och gå på fest direkt efter. Huden känns otroligt ren och har både lyster och spänst som varar länge.

Göra igen? Wow, jag kommer aldrig mer göra vanlig portömning! En Diamond Glow istället för en vanlig ansiktsbehandling gör jag gärna men jag är otroligt nyfiken på den mot pigmenteringar också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *