Warning: preg_match_all(): Compilation failed: quantifier does not follow a repeatable item at offset 39 in /customers/5/1/8/ergologica.se/httpd.www/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/replace-variables/class-post-variables.php on line 543 Warning: preg_match_all(): Compilation failed: quantifier does not follow a repeatable item at offset 39 in /customers/5/1/8/ergologica.se/httpd.www/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/replace-variables/class-post-variables.php on line 543 NovAge day shield spf50 uva/PA++++ - Hudvårdstest Warning: preg_match_all(): Compilation failed: quantifier does not follow a repeatable item at offset 39 in /customers/5/1/8/ergologica.se/httpd.www/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/replace-variables/class-post-variables.php on line 543 Warning: preg_match_all(): Compilation failed: quantifier does not follow a repeatable item at offset 39 in /customers/5/1/8/ergologica.se/httpd.www/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/replace-variables/class-post-variables.php on line 543
NovAge day shield spf50 uva/PA++++NovAge day shield spf50 uva/PA++++

NovAge day shield spf50 uva/PA++++ är ett solskydd som jobbar i många spektrum. Den har den högsta nivån av UVA-skydd. Som ni säkert vet är solskydd den viktigaste komponenten i all hudvård och i synnerhet för att undvika tidigt åldrande. Den är även återfuktande och rik på antioxidanter.

Vad är det då för spännande i NovAge day shield spf50 uva/PA++++? Pollution protect technology ska skydda mot föroreningar genom att bilda en skyddande film på hudytan. E-vitamin är en antioxidant som skyddar huden från tidigt åldrande.

Annons

UV-skyddet skyddar mot UVA och UVB. A bidrar ju till åldrande och b till att bränna huden så vi vill skydda oss mot bägge. PA++++ är den högsta nivån av UVA-skydd och förhindrar ojämnhet och pigmentsfläckar.

Recension Tuben får lätt plats i handväskan men i förhållande till priset innehåller den väldigt lite produkt. Standardstorlek för en spf till ansiktet brukar vara 50ml men den här innehåller 30. Korken skruvar man av och det är enkelt att få ut lagom mängd.

Annons

Det viktigaste för många är att den inte lämnar en vit hinna och det slipper man. Jag har inte heller märkt att den svider eller får ögonen att rinna.

Huden blir inte oljig och den absorberas relativt fort. Även den här kan du följa mer i min hela rutin med Novage+ lift & firm routine rich kit

NovAge day shield spf50 uva/PA++++ finns hos Oriflame för 439kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *