Novage+ lift & firm routine rich kit
Novage+ lift & firm routine rich kit

Novage+ lift & firm routine rich kit är ett kit sammansatt för att lyfta och skapa fasthet i huden. Oriflame har studier som visar att dessa produkter tillsammans har 7 gånger mer effekt än var för sig. På bara två veckor ska du kunna se resultat men effekten byggs upp så använd hela kitet ihop för bästa effekt. Lifting finns som rich och light. Rich passar bäst för oss med en torrare hy och light passar för fetare hudtyper.

Det du ska kunna se efter några veckors användande är en fastare hy och mindre synliga rynkor

Utöver Novage+ lift & firm routine rich kit har jag använt NovAge day shield spf50 uva/PA++++ för att inte bygga på mina pigmentsskador. Den har jag återapplicerat under dagen. Basen har alltså varit bara dagkrämen. Ingen hudvårdsrutin är ju komplett utan ett bra solskydd!

På morgonen har jag rengjort med rengöringen, den är mild och huden känns fräsch efter. Kvällar så dubbelrengör jag för att verkligen få bort smink och solskydd. Serumet används efter rengöring och det har jag använt morgon och kväll. Ögonkrämen har jag också använt morgon och kväll. Dagtid har jag som jag tidigare nämt haft Novage+ multi active anti ageing rich + Spf30 över serumet och återapplicerat under dagen med NovAge day shield spf50 uva/PA++++. På kvällen har jag bytt ut dagkrämen mot Novage+ Multi-Active Anti-Ageing Night Cream Rich för att tillföra näring

Annons

Recension Du kan läsa mer om varje produkt genom att klicka på namnet i listan ovanför men här har jag samlat mina upplevelser av produkterna ihop. Ofta inför jag en produkt åt gången men i det här fallet vill jag maxa effekten och därför hoppar jag rakt in i en komplett serie. Det som jag kommer variera är exfoliering 1-2 gånger per vecka och även ansiktsmasker.

Jag måste erkänna att jag haft mina fördomar om Oriflame men efter att ha sett deras labb och träffat personalen bakom så är det verkligen intressanta produkter. De har egen forskning och ordentliga studier bakom varje ingrediens kombinerat med ett hållbarhetsarbete som känns genuint.

Första intrycket när jag testat en hel rutin är riktigt bra. Nu tror jag inte att alla mina rynkor kommer försvinna men jag tror definitivt att jag kommer se skillnad och ökad fasthet i huden.

Rengöringen är bra men jobbig att få bort.

Serumet är underbart och jag har redan använt upp hela.

Ögonkrämen är bra och jag tycker linjerna runt ögonen minskat

Dag och nattkrämerna är härliga men lite för rika för min sommarhud. På kvällen gör det inget men på dagen har jag känt behovet att pudra ner lite. Solskyddet är skönt och perfekt att ha i handväskan.

Glas är vackert men tungt. Jag reser mycket och det känns lite jobbigt att ta med hela rutinen. Självklart har jag testat det ändå för att inte förstöra testandet

Huden känns fastare och mer elastisk

Novage+ lift & firm routine rich kit finns hos Oriflame och deras återförsäljare för 1899kr

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *