Novage+ multi active anti ageing rich + Spf30
Novage+ multi active anti ageing rich + Spf30

Novage+ multi active anti ageing rich + Spf30 är en dagkräm som intensivt återfuktar och skyddar hudbarriären. Den har även solskyddsfaktor 30. Om du vill vara riktigt duktig i solen kan du komplettera den med NovAge day shield spf50 uva/PA++++ under dagen när du återapplicerar. Den bekämpar de 10 mest kända ålderstecknen.

Som många produkter i den här serien så är många av ingredienserna framtagna av Oriflame och deras Bio ReBarrier motsvarar en starkare variant av niacinamid. Deras Advanced Pollution System skyddar mot föroreningar. Vi hittar även klassiker som hyaluronsyra i den och e-vitamin. Betain och sheasmör mjukgör och återfuktar samtidigt som det ger näring.

Annons

Recension Burken är snygg och locket som jag inte gillade på Novage+ Multi-Active Anti-Ageing Night Cream Rich saknas. På den här är skyddslocket integrerat i locket.

Doften är ganska neutral. Konsistensen är som namnet antyder ganska rik och fyllig. Egentligen hade det nog varit lämpligare med en lättare kräm på dagen för mig och jag upplever att huden känns lite blank när jag applicerar den.

Eftersom jag testat denna ihop med en komplett rutin så kan du läsa mer om resultaten i Novage+ lift & firm routine rich kit. Man ska självklart kunna använda bara den här krämen med valfritt serum men Oriflames tester visar bäst effekt om man kombinerar produkterna eftersom de boostar varandra.

Novage+ multi active anti ageing rich + Spf30 finns hos Oriflame för 559kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *