Miller Harris Hydra Figue Edp
Miller Harris Hydra Figue Edp

Miller Harris Hydra Figue Edp är en unisexparfym med doft av fikon, cederträ och havsalt. Den släpps 1/6 men jag fick ett sample i goodiebagen på Daisy Beautys skönhetsquiz

Recension Som alltid när det gäller samples så blir recensionen lite kortare.

Annons

Jag tycker inte riktigt att jag känner fikon eller havssaltsdoft men jag älskar doften på Miller Harris Hydra Figue Edp. Enligt mig är lite som den fylliga doften i madagaskarvanilj men med cederträtyngden och ändå lätt. Det var väl en enkel beskrivning? Dofter generellt är svårt att beskriva utan att låta som ett låtsasproffs och jag vill ge en målande beskrivning. Vill du ha lätt doft och blommigt är den fel men jag vill gärna ha djupa parfymer som har personlighet.

Miller Harris Hydra Figue Edp finns hos Parfym.se

Köpa fullsize? Oh yes, jag älskar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *