Hjärtligt Balsam
Hjärtligt Balsam

Hjärtligt Balsam är ett svenskt balsam som ska passa alla hårtyper och även de med allergi ska kunna använda det. Håret ska blir lättare att reda ut efter tvätt och bli silkeslent. Det är dessutom baserat på ekologiska, biologiskt nedbrytbara naturliga råvaror och certifierat av Grön Salong. Det du kan förvänta dig är ett hår med både glans, fukt och lyster!

Balsamet ska användas efter shampo, jag har använt Hjärtligt Schampo och minst 1 gång per vecka Hjärtligt hårinpackning också innan balsam. Om du har en torr och irriterad hårbotten rekommenderar de att du även tillsätter lite kallpressad olja i balsamet innan du sköljer håret med ljummet vatten.

Det som ska ge ett vacket hår i Hjärtligt Balsam i ekologisk rapsolja från vackra Österlen. Den ska vårda och återfukta håret. Mjölksyran återställer hårets pH-balans. Som många miljövänliga märken är det utan färgämnen, citrus, plaster, hormonstörande ämnen och mycket annat

Recension Flaskan är snygg och tar inte upp onödig plats. Snäpplocket gör den otroligt enkel att öppna även med blöta händer.

Doften är helt underbart fruktig och härlig. Håret känns verkligen mjukare av balsamet och mitt hår brukar motstå alla försök till att bli mjukare.

Det känns verkligen om jag missar att applicera balsam på någon del av håret men de delar som jag inte missar blir chockerande mjukt och glansigt. Jag måste erkänna att det här är bland det bästa balsam jag testat till mitt hopplösa hår

Hjärtligt Balsam finns hos MEDS för 143kr

Köpa igen? Oh yes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *