Hjärtligt Schampo
Hjärtligt Schampo
Hjärtligt Schampo
Hjärtligt Schampo

Inlägget innehåller annonslänkar till MEDS

Hjärtligt Schampo är ett milt och veganskt naturligt schampo som passar de flesta hår och som ska vara skonsamt för skalpen. Det ska vårda och balansera hårbottnen samtidigt som det ger ett glänsande hår med en djup lyster. Det är 100% biologiskt nedbrytbart vilket är kanon med tanke på att vi sköljer ju ut vårt schampo i vattnet.

Annons

Som alla schampon ska det användas i blött hår och jobba upp ett lödder innan du sköljer. Du kan med fördel använda Hjärtligt hårinpackning innan du applicerar balsam och vill du lyxa till det så kan du även följa upp med Hjärtligt vårdande leave in. Kom ihåg att man inte behöver använda så mycket så produkterna räcker länge.

Det som skiljer Hjärtligt Schampo från majoriteten är att det är gjort på naturliga ingredienser och använder milda, naturliga tensider. De använder kallpressad ekologisk rapsolja som ska göra håret mjukt och återfuktat. De får lite minuspoäng av mig för att de skryter med att produkten är utan eteriska oljor, korrekt använda är de ofarliga men många använder för mycket och det framkallar känslighet.

Recension Flaskan är snygg och tar inte så mycket plats. Den har ett lock som man klickar upp och det är enkelt att hantera i duschen med blöta fingrar.

Doften är fruktigt underbar och jag tycker så mycket om det så jag tar lite för mycket. Jag brukar alltid dubbelschamponera håret och det gör jag även med det här. Mitt hår mår bäst av det. När jag gör hårinpackning jobbar jag in schampot extra med en skalpborste och håret känns uppfriskat efter.

Första tvätten tyckte jag att håret kändes väldigt torrt och jag var ärligt talat besviken eftersom Hjärtligt Torrschampo var underbart och jag gillar inte ens torrschampo. Jag gav det ändå några chanser till och håret vart verkligen bättre för varje tvätt. Det känns strävare än vanligt men ändå mjukt. Det är svårt att beskriva men det känns som att mitt omöjliga hår hittat THE schampo!

Hjärtligt Schampo finns hos MEDS för 143kr

Köpa igen? Det här känns som en favorit så absolut

Hjärtligt Schampo
Hjärtligt Schampo
Jag gav fotografen lite fria händer! Riktigt snyggt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *