Multi-Active Anti-Ageing Night Cream Rich
Multi-Active Anti-Ageing Night Cream Rich

Novage+ multi active anti-ageing Night cream rich är en nattkräm som ska stärka och aktivera hudens egna processer vilket leder till att åldertecken suddas ut. En balanserad och sund hud ser automatiskt fräschare och yngre ut. Huden blir fastare, får mer lyster och blir slätare. Krämen jobbar lite även på att jämna ut ojämn hudton. Den passar för alla hudtyper men är bäst för normal till torr hud. Har du en fetare hudtyp så finns det en lättare nattkräm som är bättre lämpad.

Annons

På en vecka hade 90% av testpanelen rapporterat fastare hud. Fina linjer och rynkor hade synbart minskat för en lika stor andel av deras testpanel efter 4 veckor.

Vad är det då som ska sudda ut några år av slitage i våra ansikten? I Novage+ multi active anti-ageing Night cream rich finner vi Bio CeramidesPro som återställer ceramider för att hjälpa till att reparera hudbarriären och främjar naturlig produktion av ceramider och hyaluronsyra. Advanced NightSync har en melatoninliknande effekt och fungerar som en antioxidant som stöttar hudens nattliga reparationsprocesser vilket avsevärt minska rynkor. Tyvärr är det här inget för veganer eftersom den innehåller bivax som är en ingrediens som kan göra underverk för huden. Havre med sin betaglucan är också en hjälte som jobbar på huden. Det finns ett skäl till att Aveeno har havre som hjäteingrediens. Sheasmör är en klassisk återfuktare som är rik på lipider och det älskar vår hud.

Recension Glasburk med skruvlock är snyggt men opraktiskt som bara den. Jag är alltid rädd för att tappa dem i golvet eller handfatet.

De här locken är något jag undrar varför man använder. Flärpen är svår att komma åt och locket har en förmåga att halka iväg. Utan extralocket så kommer krämen ha en kortare hållbarhet så att slänga eländet är en dålig idé.

Konsistensen är härligt tjock och den känns som att bädda in ansiktet i ett fluffigt silkestäcke. Färgen på krämen är lite gråaktig men ser fin ut på.

Effekten kan du följa under recensionen av hela kitet i Novage+ rutinen

Som vanligt har jag inga före/ efterbilder utan ni får lita på mitt omdöme. Om du tycker att det är konstigt så kan jag göra ett långt inlägg där jag ger min syn på såna bilder.

Novage+ multi active anti-ageing Night cream rich finns hos Oriflame för 559kr men priset blir lite lägre om du plockar ihop ett kit

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *