NovAge Facial cleansing oil är en rengöringsolja som jag var smått skeptisk till men oljerengöringar brukar vara underbara att ta bort smink med när man har känslig hud.

Generellt så vägrar jag handla av mlm-företag eftersom jag anser att de ofta lurar in sina säljare med löften om höga inkomster och sen får säljaren slita hårt för väldigt lite pengar. Det är kanske en fördom från min sida men det är den uppfattningen jag haft och därför har jag inte använt något från Oriflame på väldigt många år.

Jag blir lite förvirrad av produktbeskrivningen på nätet. Svenskan är lite ovanlig men jag har absolut sett sämre beskrivningar.

Annons

Näringsrik rengöringsolja som eliminerar talgöverskott, oljebaserade produkter och andra orenheter inklusive föroreningspartiklar. Lämnar huden smidig, återfuktad och fräsch Transformeras med vatten till en sköljbar emulsion. Kan också användas före en vattenbaserad ansiktsrengöring för en kraftfull dubbelrengöring. Med naturlig nattljusolja. Fri från färgämnen, doft och mineralolja. Oftalmologiskt och konsumenttestad. Kursiv text kopierad från Oriflame

Hur ska rengöringsoljan eliminera oljebaserade produkter? Vilka föroreningspartiklar ska den eliminera? Varför är den inte dermatologiskt testad? Oftamologiska tester är ju bra för vi ska vara försiktiga med våra ögon men en ansiktsprodukt vill jag gärna se att även testas i dermatologiska tester.

Som ett första steg i en dubbelrengöring är den nog bra.

Flaskan är en positiv överraskning. Formen är snygg och bilden ger inte rättvisa åt den. Den ser ut att vara i glas men det är en lätt plast som ändå känns tålig. Pump antar jag att ni redan vet att jag är förtjust i.

Idag hade jag ingen makeup så jag kan inte uttala mig om hur bra den tar bort smink men den är en helt ok oljerengöring. Den smeker bort makeup utan större problem och utan att irritera ögon och hud. Huden känns mjuk utan att få en oljig hinna.

NovAge Facial Cleansing Oil finns att köpa hos Oriflame för 229kr på rea ordinarie pris 319kr

Köpa igen? Tveksam men ska absolut ge den en chans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *