Omni woman

Inlägget innehåller annonslänkar till Apohem

Omni woman är en brustablett som är speciellt anpassat för kvinnors näringsbehov. Det ska innehålla noggrannt utvalda vitaminer och mineraler. Den ska liksom de flesta brustabletter lösas upp i bubbelfritt vatten och drickas. Smaken är av apelsin och ananas och jag är glad att den inte är rosa även om jag gillar rosa men jag fattar inte varför så mycket som riktar sig till kvinnor måste vara rosa.

Det jag gillar minst i innehållet i Omni woman är sötningsmedlet, jag undviker sötningsmedel men det finns i alldeles för många produkter. Det som är bra är att du får i dig A-vitamin, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9 (folsyra), B12, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, K-vitamin. Mineralerna i den är magnesium, zink, kalcium, järn, mangan, koppar, krom, jod, molybden och selen. Kort och gott mycket som är bra för oss kvinnor.

Recension Jag tycker att iden är fantastisk med en brustablett som ger alla vitaminer och mineraler. Som jag tidigare nämnt hade jag uppskattat att slippa sötningsmedel. Jag lovar att du inte kommer att dö av den lilla mängden som är de här men jag vill ändå inte ha det. Apelsin och ananassmaken antar jag att det finns en tanke med. Citronsyra är ju syrligt och den känns inte så syrlig om man bryter den med apelsin och ananas.

Omni woman finns hos Apohem för 26kr just nu, ord 35kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *