Efter en rätt seg dag försöker jag mysa till kvällen med mysig hudvård och doftljus. 

Jag hade lite prover från Orgaid och det är ju alltid trevligt att ha en enhetlig rutin. Om jag inte minns fel fick jag proverna på Stockholm Beauty Week. Efter min vanliga rengöring använde jag face polish som är en kornpeeling som ändå känns mjuk. Den är så skön så risken är stor för överexfoliering. 

Peelingen följdes upp med närande sheetmask med grekisk yoghurtextrakt. Den ska tighta upp huden, ge lyster och plumpa❤️ 

Annons

Efter masken masserade jag in serum och olja i ansiktet. Serumet är lite geleigt i konsistensen och lätt citrusdoftande. Det innehåller hyaluron och C-vitamin. Oljan innehåller amarantfröaxttakt och mycket annat. Den klappade jag in försiktigt och masserade sedan in med min Guasha.

Doften på produkterna är underbara. Peelingen påminner om choklad och masken har en lätt doft av kanel. 

Med tanke på debatten om parabener och skrämselpropaganda tänker jag inte skriva något om vad den inte innehåller. Något jag däremot gillar är att produkterna är ekologiska!
#organicskincare #orgaid #orgaidsheetmask

Ett svar på ”Orgaid – kvällsmask”
  1. Thanks for you input! My PayPal dissapeared in my latest update. So sorry and I will fix it as soon as I can. paypal.me/brunnmyra is my link

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *