Paolo Argento Bath Salt Verde Menta – Refreshing är ett handgjort badsalt som jag upptäckte på Eco Living Scandinavia. Det är ett lyxigt Polskt märke med naturliga doftljus och badsalt. Jag har sagt det förr men det tål att upprepas, polsk hudvård kommer slå stort i Sverige. De ligger i framkant med naturlig och effektiv hudvård.

Nu innehåller det inte bara salt från Medelhavet utan även tapiokastärkelse, grön lera och jojobaolja. Tapioka reglerar sebumproduktionen. Jojobaoljan vårdar och mjukgör. Den gröna leran i Paolo Argento Bath Salt Verde Menta – Refreshing minskar rodnad och irritation. Blommorna i badsaltet är lavendel och ringblomma. Doften kommer från grönt te, lime och mint. Även doften har goda egenskaper för hud och sinne.

Annons

När du ska använda det ska du hälla i ca 200g i badet medan du håller upp vatten. För bäst effekt ska du använda det en gång per vecka och skydda ögonen.

Recension Glasflaskorna är otroligt vackra men jag har en refillpåse. De kostar mindre och jag har gott om flaskor hemma. Det är ju ändå innehållet som är intressant.

Doften är helt fantastisk och verkligen avkopplande.

Paolo Argento Bath Salt Verde Menta – Refreshing finns att köpa för 39 PLN (ca 100kr)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *