Betalt samarbete

När jag besökte vänner som har en pool i trädgården insåg jag vilken trevlig träffpunkt den är med en pool hemma. Det inbjuder till relaxade partyn likväl som att erbjuda svalka under soliga dagar. Det jag framförallt vill ha är att kunna flyta runt och bara njuta.

Det märket jag tycker lockar mest är Svenska Poolfabriken. De har hög kvalitet och är framtagna för svenska väderförhållanden. Det finns billigare men det verkar oklart om de klarar våra kalla vintrar och man vill ju inte att poolen fryser sönder redan första vintern.

Vad behöver man då för att ha en pool hemma? En bra start är ju en trädgård. Nästa steg är att bestämma form. Det finns rund, åttkantig eller rektangulära att välja på. Storleken har definitivt betydelse och trädgårdens storlek sätter vissa begränsningar. Man vill ju gärna få plats för annat i trädgården eller så anlägger man en så stor pool att man slipper klippa gräs. Endast fantasin sätter gränser. Mitt råd är att tänk gärna till några varv på det här steget.

Färgen är såklart viktigt och standardfärgen är blå men det finns alternativ. Det finns till och med min favoritfärg svart men en pool är finast med blå tycker jag. Den grå mosaiklinern är riktigt snygg men blå är en gångbar färg som håller länge.

När man bestämt färg och form är det dags att fundera över vilka tillbehör man behöver. Jag ogillar att städa i onödan och därför har jag kollat på olika överdrag. Manuellt kostar minst men kräver lite mer arbetsinsats. Något jag definitivt vill ha är en robot som rengör medan jag tar en härlig fruktdrink i skuggan.

Som ni ser finns det många val att göra men det enklaste är att börja med att drömma sig bort om hur drömpoolen ser ut och sedan anpassa det till hur budgeten och trädgården ser ut. Med en tydlig vision blir allt enklare. Vill man spara lite kan man satsa på ett överdrag istället för ett tak. Det går att anpassa i det oändliga och på Svenska Poolfabriken finns det många bra guider för att hitta rätt för just dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *