En strålande sommardag 28maj var det dags att fira Stockholm Beauty Week 10års jubileum. En mässa späckad med hudvård, makeup och allt du inte visste fanns inom skönhet. Det är ett bra tillfälle för att fånga upp nyheter och trender samtidigt som det alltid är fantastiska människor där. I vanlig ordning hann jag inte med allt jag ville och hade önskat att det fanns mer tid till alla fast jag kommer troligtvis träffa dem snart igen. Om jag missade någon så hör av dig så löser vi det.

Innan vi begav oss ned till föreläsningssalen sprang vi upp på terrassen för att hinna se lite där.

Scratch nyhet var att deras vårdande produkter kommit i resevänligt format. De hade även snygga accessoarer och nagellack 💅
Hjärtligt hade en underbar monter och deras nyhet med fudgedoft var sjukt underbar. De hade även ett serum för hårväxt som ska testas
Bi Pro är naturliga produkter baserade på bivax som även jobbar för att rädda våra viktiga bin. Deras liniment är riktigt härligt.

Rosenserien hade en fin monter som jag helt glömde att fota eftersom det var så mycket folk där. Jag hade redan kikat på deras nyheter på Green Beauty Day

Maria Forssén hälsade alla välkomna och det är kvinnan bakom mässan. Jag är otroligt imponerad över att hon hållit i 10år
Dr Brenda Silva gav en balanserad information om en hudläkares syn på hudvård. Det var ett seminarium alla borde se. Otroligt viktigt om solskydd, hudcancer och hur vi ska tänka med hudvård.
Professor Ahmed Alqahtani, uppfinnaren bakom den patenterade tillväxtfaktor teknologin som AQ skincare bygger på.
RAWSH medical fick byta föreläsare med kort varsel och jag tycker det vart en intressant föreläsning som hängde ihop med föregående talare. De har dessutom succén Sylfirm X bland apparaturen. Genomgången av hur exosomer fungerar var intressant och en läkare i publiken hade så intressanta frågor att jag önskade att de obegränsat med tid.

Pressvisningen

Under pressvisningen fick vi en kort genomgång av utställare medan Qryo gjorde en Insculpt face behandling Bobby Oduncu & personal från Bobbys haircare gjorde en styling med salongens produkter. Totalt fullmatat och en eloge för att det var en lista över vilka som skulle ha goodiebag. Det gjorde att man även i kön kunde mingla.
Saga of Idun hade en vackrare monter än vad bilden visar. Deras hudvård från västkusten är naturlig och skyddar hudbarriären. Jag fastnade och pratade och upptäckte inte förrän på tåget hem hur bilden såg ut. Det är fantastiska produkter som jag använt och älskar 💙
Lyma laser har laser för salong och hemmabruk. Även om det finns bra apparatur för hemmabruk tror jag mest på salongsbehandlingar men jag kan ha fel. Självklart är jag sugen att testa
Det fanns många behandlingar att testa. Jag testade 0 pga tidsbrist men listan över allt jag är nyfiken på är lång.
Thamm var en härlig återkomst till Sverige och ett märke som förtjänar att kollas närmare på. Ljuvliga dofter är något jag är otroligt svag för.
Vaida Simplify Beauty hade ett spännande serum för fransarna men jag hittade doftljus och glömde serumet. Det skulle vara snällt mot huden men ändå effektivt. Doftljusen och doftpinnarna var underbara
Modest hade en arganolja till ett otroligt pris
Qryo var på plats med behandlingar. Linné Hudklinik var där också och utförde bland annat Endospheres och Insculpt Face
Dr Belter är ett märke som jag länge gillat. Deras Dr Belter Intensa No 10 MaxiGlow finns numera även som serum💕
Wonder hade också en behandling för att stimulera ansiktsmusklerna. Ems träning är här för att stanna
Succén Minolei har jag hört så mycket gott om och ändå missade vi deras seminarium men vi hann klämma lite på produkterna.
Cell by cell är k-beauty i ny effektiv form grundat av sjuksköterskor och läkare. De hade även en härlig cushionfoundation.
New Nordic hade en vacker monter och deras filosofi är helt i linje med min. Rena produkter och att man jobbar med in och utsida. Hudvården kompletteras med tillskott som jobbar inifrån
Lena Blum är en holländska som flyttade till Gotland och ville ta vara på öjns skönhet. Parfymen innehåller bara dofter som finns där. Det betyder att det inte finns citrus i hennes dofter. Designen är skandinaviskt stram och elegant.
Silicea hade spännande utlottning. Jag vann 15 kapslar av tillskottet jag ätit i många år 💙 vattenflaskan hamnar på min topplista tillsammans med blommorna ljuset vart tyvärr galet men bra tillskott och fin monter.
En nyhet som jag vart riktigt imponerad av var EIE Skincare som tagits fram av människor med bakgrund inom medicinindustrin. Efter några år inom hudvård är det svårt att bli imponerad men serumet var extremt effektivt.
Det är lätt att fastna i alla märken och nyheter men att stå en stund på terrassen och bara beundra ett soligt Stockholm var underbart.

Fortsättning följer inom kort

Lilly Nails lanserade nytt lack som släpps på torsdag. Det är ett gelpolish för hemmabruk med snabb torktid. Jag älskar det ärliga svaret över hur länge det sitter. Svaret var att det beror helt på underarbetet. Diana Wahlborg pratade om färgernas betydelse och hade även designat otroligt snygga nagelringar som väckte ett otroligt habegär hos mig.
När hjärnan och kroppen började kännas slut hittade vi Igräne som erbjöd en fantastisk handmassage med sin härliga arganolja. Rena, naturliga produkter och massage 💚
Modevisningen missade vi tyvärr men jag hann smygfotograferade några modeller innan visningen. Jag önskar att jag hade kunnat stanna hela dagen men dagen var ändå alldeles underbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *