Inlägget innehåller annonslänkar till Dr Belter, min åsikt är ändå brutalt opartisk

Dr Belter Intensa No 10 MaxiGlow

Dr Belter Intensa No 10 MaxiGlow är en lystergivande och uppstramande ampull som även ska förfina strukturen på porerna för alla hudtyper. Resultatet ska bli en fräsch och lystrig hy vilket är den bästa basen för all makeup men även vackert de dagarna man skippar sminket.

När det är dags för fest så kan du lägga Dr Belter Maxi Glow express hydro mask dagarna innan. Om det är något spännande på t ex lördag så hade jag lagt mask tisdag, torsdag och på lördag för ett maxat glow och lördagmorgon hade jag börjat en ampull av Dr Belter Intensa No 10 MaxiGlow. Innehållet räcker till 2 användningar och håller sig fräscht i 24h så därför kan du påbörja ampullen på morgonen, maska innan du gör dig i ordning för kvällen och avsluta med ampull innan du ska lägga makeup. Du kan även mata huden med allt innehåll på en gång om du vill.

Vad innehåller då Dr Belter Intensa No 10 MaxiGlow? Framförallt innehåller den glowpigment och hyaluronsyra för lyster och fukt samtidigt som det plumpar lite. Röllika lindrar irritation och rodnad vilket även ger en jämnare hudton.

Om du missat det så ska ampullen appliceras på rengjord hud som ett serum. Skaka ampullen noga innan du bryter av toppen. Använd en ampullknäckare eller en bit papper som skydd. Fördela ut innehållet över ansikte, hals och dekolletage med lätta rörelser och avsluta med en bra kräm. Ja, jag är riktigt allvarlig med att det ska vara en bra kräm för de dåliga ska du inte ha i ditt ansikte, det är du för bra för.

Recension Det tar en halv evighet att skaka ampullen tycker jag men på riktigt tar det säkert 30 sekunder. Huden får en vacker lyster men jag hade tyvärr inte tillgång till bra fotoljus.

Något som jag var imponerad av var att efter någon minut var huden otroligt mycket lugnare och hade en jämnare ton. Jag har stressat lite mycket på sistone och då blir min hud väldigt ojämn i tonen men ampullen dämpade det otroligt bra.

Dr Belter Intensa No 10 MaxiGlow finns hos Dr Belter och utvalda salonger för 150-620kr

Köpa igen?

Dr Belter Intensa No 10 MaxiGlow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *